Τετάρτη Ματωμένη Τετάρτη

Κεφαλονιά ώρα τουριστική… ενώ στο κέντρο της Αθήνας το κάθε λεπτό βάφεται με αίμα. 11/05/2011 ημέρα γενικής απεργίας και το φιλολαϊκό προφίλ του κύριου Παπουτσή του ήρωα του πολυτεχνείου καταρρέει στα πιο βρώμικα νερά του Κουτάβου. Το ΜΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο αιματηρό.

Ένα χρόνο μετά το θάνατο των τριών εργαζομένων της Μαρφίν, το κράτος διαλέγει να επαναφέρει τα θανατερά γεγονότα στις μνήμες μας με ζωντανή αναπαράσταση. Οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, τα ‘όργανα της τάξης’, έλαμψαν δια της βίας και του υπερβάλλοντα ζήλου τους. Πήραν εντολή να σκοτώσουν και έκαναν σωστά τη ‘δουλειά τους’. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι, οι μπράβοι της δημοκρατίας, επιτέθηκαν στους διαδηλωτές με υπέρτατο μένος και τους έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κάποιος κόσμος προσπαθώντας να σωθεί από τα αιμοβόρα αρπακτικά ποδοπατήθηκε και κάποιοι την ‘γλύτωσαν’ με εγκαύματα και μικροτραυματισμούς.

Όμως αυτά τα γουρούνια, αυτοί οι κατάπτυστοι της κοινωνίας, οι άχρηστοι χαραμοφάηδες, δεν είναι ικανοί να κλείσουν τα στοματά μας με τα γκλοπ. Όσο και αν ενισχυθούν με την συμμορία των ‘αγανακτισμένων πολιτών’ δε μπορούν να σταματήσουν το πάθος μας για ελευθερία, δε θα μας αποτρέψουν να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, δε θα εκτρέψουν την αλληλεγγύη μας για τους μετανάστες. Όσο και αν γαυγίζουν τα μαύρα σκυλιά της λύσσας, σε εμάς μοιάζουν με βουβό κινηματογράφο κακής ποιότητας. Και όσο για την υποτιθέμενη τιμωρία της διαθεσιμότητας, αυτά είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Ποτέ το κράτος δεν τα έβαλε με την ασπίδα του, απλά κάποιους (βλ. Κορκονέα) τους θυσίασε και τους χρησιμοποίησε για να κερδίσει τις εντυπώσεις ως κράτος «δικαίου» και να τουμπάρει την κοινή γνώμη υπέρ του.

Εμείς είμαστε λύκοι και δεν τρομάζουμε από κανενός είδους φοβέρα και κανενός είδους καταστολή. Πεισμώνουμε περισσότερο και ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας για όλους όσους εξεγείρονται και αντιστέκονται στην καθημερινή τους ζωή.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΑΤΑ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ – ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Κεφαλονιάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *